Review: Wetbrush Pro Shine Haarborstel + tip!

Review: Wetbrush Pro Shine haarborstel

Al een tijdje waren mijn huidige haarborstels (Zenner en Bettybrush)  aan vervanging toe. Op een gegeven moment vallen de borstelhaartjes uit en is de borstel zijn werking een beetje verloren. Een goede reden voor een nieuwe borstel, namelijk de Wetbrush Pro Shine Haarborstel. Zoals de naam het al zegt kan je met deze borstel je haar nat borstelen. Met een gewone haarborstel kan dit natuurlijk ook, maar dit is toch een stuk slechter voor je haar. Vandaag deel ik mijn ervaring over dit product en laat ik weten wat deze haarborstel zo anders maakt dan andere haarborstels.

De Wetbrush haarborstel is in amerika dé nummer 1 best verkochte ontwar-haarborstel. De verpakking geeft aan dat haarborstel een gezonde manier voor glanzend haar is. Ook bevat de Wetbrush Pro Shine haarborstel een kussen dat mee buigt zodra deze met weerstand in aanraking komt. De speciale borstelharen verzachten het haar en zorgen voor een prachtig glanzend resultaat. De borstel zou een uitkomst zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betere manier om het haar te ontklitten.

Intelliflex borstelharen.

De Wet Brush haarborstels zijn meer dan een gewone haarborstel. De borstel bevat speciale borstelharen waar goed over nagedacht is en waar Wetbrush zelfs een patent op heeft, namelijk: de Intelliflex borstelharen. Deze speciale borstelharen buigen en glijden met gemak door het haar om zo gemakkelijk knopen en klitten in het haar te verwijderen. De speciale borstelharen beperken de schade tijdens het borstelen van nat of droog haar. Dit voorkomt ook gelijk het afbreken van het haar. De kop van de Wetbrush Pro Shine haarborstel heeft 2 typen borstelharen die de natuurlijke oliën van het haar mooi verspreiden door het haar waardoor het er weer mooi glanzend uit ziet, en heerlijk zacht aanvoelt. Ook zorgen de speciale borstelharen voor een massage van de hoofdhuid en zuivert het haar.

Wetbrush Intelliflex borstelharen

Tip: Action Cleanbrush

Bij de Action kwam ik de Cleanbrush tegen. Het is een netje wat je over je haarborstel heen plaatst en wat er voor zorgt dat je gemakkelijk je haarborstel kan schoonmaken. Deze netjes zijn echt een enorme aanrader. Het enige wat je hoeft te doen is de Cleanbrush op de haarborstel plaatsen en voor zorgen dat deze de gehele haarborstel kop bedekt. Je kunt de haarborstel nu gebruiken en zodra deze vol zit met haren haal je de cleanbrush eraf. Je zult zien dat de borstel helemaal schoon blijft van stofjes etc. De cleanbrush kun je 1 tot 2 keer hergebruiken. Helaas weet ik niet de exacte prijs meer, maar volgens mij was dit onder de € 1,-  In één verpakking ontvang je een setje van 3 cleanbrush haarborstelnetjes. Dus ook nog eens heel voordelig. Een goede tip dacht ik zelf! 😉

Action Cleanbrush

Dit is de verpakking van de Cleanbrush haarnetjes van de Action.

Action Cleanbrush haarborstelnetjes

De Action Cleanbrush om de haarborstel bevestigt.

Mijn ervaring.

Ik heb fijn haar wat redelijk snel na het douchen in de knoop zit. Vaak ben ik na het douchen best wel een tijdje bezig met het uitborstelen van alle klitten in mijn haar. Zonder conditioner of haarolie kom ik er dan ook echt niet door heen! Om deze reden was ik ook ontzettend benieuwd naar de Wetbrush Pro Shine. Zou dit dan eindelijk de oplossing voor mijn haar zijn na het douchen? Als ik mijn haar namelijk niet direct na het douchen borstel is het al helemaal niet te doen qua klitten uitborstelen. Ik vind de Wetbrush Pro Shine Haarborstel fijn in de hand liggen en het zorgt ook zeker voor een mooie glans in mijn haar.

Helaas werkt de haarborstel voor mij niet na het douchen. Ik heb gewoon weg erg veel klitten na het douchen. De borstel komt alleen door mijn bovenste laag van mijn natte haar en niet de rest. Voor op droog haar werkt de borstel wel echt perfect. De borstel voelt fijn aan en geeft veel glans aan mijn droge haar. De borstel gaat moeiteloos door mijn droge haar heen terwijl ik daar vaak ook klitten in heb. Met deze borstel kam ik ze in mijn droge haar pijnloos weg. Ik merk hierbij wel echt een verschil met andere standaard haarborstels. Ondanks dat de borstel mijn natte haar niet geheel goed door kamt, vind ik het nog steeds een aanrader. Ik zelf zal de Wetbrush Pro Shine Haarborstel voornamelijk gebruiken voor het doorkammen van mijn droge haar.

Wetbrush Pro Shine

De Wetbrush haarborstel ”Shine” kost € 18,95 en is te koop bij o.a. Douglas Wetbrush, Ici Paris XL en andere luxere drogisterijen. Ik zelf ontving dit product in de Beaute et Vogue Box, lees hier de unboxing.

Ben jij al bekend met de Wetbrush haarborstel en zo ja, wat is jouw ervaring?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: