Over mij

Hi! Leuk dat je mijn blog bezoekt en meer over mij wilt weten. Tenminste daar ga ik maar even vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. 😉

Ik ben Janine, 23 jaar en trotse eigenaresse van Creanientje.nl. Ik woon samen met mijn katten Bram & Tommie in Emmen. Ik ben deze blog begonnen om mijn passie voor koken, creativiteit en beauty te delen. Daarnaast is het hebben van een website altijd al iets geweest wat bij mij hoort. Dingen die mij blij maken zijn: zonnige vakanties, dieren, nieuwe recepten, schilderen, shoppen, mooie make-up producten, lekkere geuren, een goed kop thee, de action, gekke sokken, hardlopen en Blond Amsterdam.

Sinds 2011 ben ik altijd al actief bezig geweest met websites, voornamelijk op het gebied van Online Marketing. Was het niet voor mezelf dan was het wel voor een ander. Vóór Creanientje.nl had ik 2 webshop(s) in de verzorging/ cosmetica branche, namelijk Weallloveit.nl en Waxmelts-geurkaarsen.nl. In deze 2 webshops verkocht ik mijn eigen gemaakte wax melts, maar ook producten als geurbranders, geurkaarsen, natuurlijke verzorging en nog veelmeer. Naast het bloggen ben ik werkzaam bij een creatief internetbureau waar ik met name werk aan websites van grote automerken.

Creanientje.nl waar staat dat voor? Crea staat voor creativiteit en creëren. Ik word er enorm gelukkig van om met mijn creatieve kant los te kunnen gaan en daarmee iets moois mee te kunnen creëren. Dit kan zowel in digitale zin als op papier. En nientje staat voor mijn bijnaam. Ik word vaak door mijn familie en vrienden nien of nine genoemd.

Creativiteit

Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig. Vroeger toen ik klein was kon ik mij uren vermaken met een stukje papier en één potlood. Op de middelbare school stonden mijn schriften dan ook altijd vol met allerlei kleine doodles en ga zo maar door. Het tekenen etc. lag na mijn studie Marketing & Communicatie + Evenementen organisator afgerond te hebben een tijdje stil. Ik kon mijn creativiteit in deze periode voornamelijk kwijt in de digitale wereld, namelijk websites en webshops. Sinds begin 2016 ging de knop om en ben ik het creatieve op papier weer gaan oppakken. Beter gezegd op panelen, want ik zit sindsdien op fijnschilderen. Het schilderen tijdens de lessen is met olieverf en thuis schilder ik ook wel eens met acrylverf. Naast het schilderen heb ik ook veel interesse in andere creatieve bezigheden. Op mijn blog zal je regelmatig onderwerpen voorbij zien komen als schilderen, tekenen, handlettering, bullet journal, DIY’s en nog veel meer.

Beauty

Ik heb een grote passie voor mooie verzorgingsproducten en cosmeticaproducten. Voornamelijk cosmetica en verzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn en dierproefvrij zijn trekken mij erg aan. Dit omdat ik van mening ben dat natuurlijke verzorgingsproducten aanzienlijk beter zijn voor de gezondheid en huid. Maar uiteraard ook voor het milieu. Op mijn blog zal je regelmatig reviews en tips lezen over opkomende make-up producten en trends.

Volg me ook op:
Facebook
Pinterest
Bloglovin
Instagram

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op via info@creanientje.nl of via het contactformulier op de contactpagina.